Συστατικά
1 κιλό σουπιές
1 κιλό σπανάκι
1 ποτήρι λάδι
2 κρεμμύδια (Ξερό & φρέσκο)
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί ή 1 σφηνάκι ούζο
λίγο άνηθο
δυόσμο
αλάτι, πιπέρι
1 κιλό σουπιές
1 κιλό σπανάκι
1 ποτήρι λάδι
2 κρεμμύδια (Ξερό & φρέσκο)
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί ή 1 σφηνάκι ούζο
λίγο άνηθο
δυόσμο
αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Καθαρίζουμε τις σουπιές, τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τις σοτάρουμε στο λάδι. Στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί ή το ούζο, προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τον άνηθο και το δυόσμο, βάζουμε λίγο αλάτι και πιπέρι, 2 ποτήρια ζεστό νερό και αφήνουμε το φαγητό να μισοψηθεί για 20 περίπου λεπτά.
Ρίχνουμε και το σπανάκι ψιλοκομμένο και σε 10 -20 λεπτά τα φαγητό είναι έτοιμο. Καλή σας όρεξη!!!
Καθαρίζουμε τις σουπιές, τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τις σοτάρουμε στο λάδι. Στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί ή το ούζο, προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τον άνηθο και το δυόσμο, βάζουμε λίγο αλάτι και πιπέρι, 2 ποτήρια ζεστό νερό και αφήνουμε το φαγητό να μισοψηθεί για 20 περίπου λεπτά.
Ρίχνουμε και το σπανάκι ψιλοκομμένο και σε 10 -20 λεπτά τα φαγητό είναι έτοιμο. Καλή σας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου