Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Η Απιστία

Η γυναίκα φτάνει ξαφνικά στο σπίτι και βρίσκει τον άντρα της να κάνει έρωτα με μια νεαρή κοπέλα σκέτη μπόμπα!!!.
- Ανήθικε!, πως μπορείς να το κάνεις αυτό σε μένα, στην μητέρα των παιδιών σου, την πιστή γυναικα σου?, ! Θέλω το διαζυγιο τώρα!
-Περίμενε ενα λεπτό αγάπη μου, σου ορκίζομαι υπάρχει μια εξήγηση!
-Mμμμμμ.... μίλα αλλά γρήγορα, δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ πια στη ζωή μου!, θέλω να φύγεις αμέσως και για πάντα!
-Συνέβη το εξης:
Γύριζα στο σπίτι μετά από μια τρομερή μέρα στο γραφείο και είδα αυτή την φτωχή
κοπέλα που έκανε ωτοστόπ στη λεωφόρο. Μου φάνηκε τόσο ανυπεράσπιστη που αποφάσισα να τη βοηθήσω.
Πρόσεξα οτι ηταν πολυ αδύνατη, κακοντυμένη και βρώμικη και μου είπε οτι είχε τρεις μέρες να φάει. Συγκινήθηκα, την έφερα στο σπίτι και της ζέστανα να μακαρόνια που σου έφτιαξα χτες βράδυ και δεν τα έφαγες γιατι παχαίνουν!, η καημενούλα τα καταβρόχθισε!. Έπειτα, όπως ήταν τοσο βρώμικη, της είπα να κάνει ενα μπάνιο και εν τω μεταξύ είδα ότι τα ρούχα της ήταν σε κακή κατάσταση, έτσι τα πέταξα στα σκουπίδια και της έδωσα εκεινα τα jeans που χρόνια τωρα δεν φοράς επειδή δεν μπορείς να τα κουμπώσεις!, την μπλούζα που σου χάρισα για την επέτειο και δεν φοράς γιατί δεν έχω καλό γούστο και δεν ξέρω να σου διαλέγω ρούχα!, το sweater που σου χάρισε η μάνα μου για τα Χριστούγεννα και δεν φοράς για να της μπεις στο ματι!, και τις μπότες που αγόρασες απο τον Μουριάδη 1000 ευρώ και τις φόρεσες μια μονο φορά επειδή η φίλη σου αγόρασε τις ιδιες!. Στο τέλος η κοπέλα οταν έφευγε γεμάτη ευγνωμοσύνη και χαρούμενη, και την συνόδευσα στην πόρτα, γύρισε με δάκρυα στα ματια με ρώτησε:
-Υπάρχει κάτι άλλο που η γυναίκα σου δεν χρησιμοποιει???

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα CHICO.

    Σαν παραβολή μου φάνηκε.
    Πολύ σοφό μπορώ να πω. Μου άρεσε.
    Το δίδαγμα κατ' εμέ είναι ότι άντρες - γυναίκες πρέπει να εκτιμάμε αυτά που έχουμε και να τα σεβόμαστε γιατί αν δεν το κάνουμε εμείς μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος για εμάς.

    Καλό βράδυ φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Δήμητρα και σ'ευχαριστώ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...