Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Τι Συμβαίνει εδώ Μέσα ;


Δεν ξέρω πόσο εξοικειωμένοι είστε με τους κύβους Ρούμπικ, τον συγκεκριμένο κύβο Ρούμπικ, όμως, μάλλον δεν τον έχετε δει και σίγουρα δεν τον έχετε … εξερευνήσει ποτέ! Γιατί; Πρώτον, επειδή βρίσκεται στην Αυστραλία (ε, πέφτει λίγο μακριά, εκτός κι αν μας διαβάζετε από εκεί, οπότε σίγουρα πρέπει να πάτε!!!) και δεύτερον, επειδή άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του για το κοινό.
Καλά όλα αυτά, όμως,; Με λίγα λόγια, όσοι αγαπούν το κρασί, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις μοναδικές ετικέτες που φιλοξενεί αυτό το ολοκαίνουριο μουσείο κρασιού ή όπως χαρακτηριστικά το αποκαλεί ο εμπνευστής του, Chester Osborn, το μουσείο εναλλακτικής δράσης !!
Πρόκειται για ένα απέραντο tasting room, η κατασκευή του οποίου διήρκεσε 14 ολόκληρα χρόνια, με το κόστος της να αγγίζει σχεδόν τα 10 εκατομμύρια ευρώ! Αυτό είναι το d’Arenberg Cube (του ομώνυμου οινοποιείου), το οποίο βρίσκεται στην McLaren Vale – μια περιοχή φημισμένη για τους αμπελώνες και το κρασί της. Τώρα, αν αναρωτιέστε πως μπορεί να είναι το εσωτερικό του κτηρίου, έχουμε την απάντηση: Κάνοντας “κλικ” εδώ, μπορείτε να περιηγηθείτε στους χώρους του χωρίς καν να σηκωθείτε από τον καναπέ σας … ;-)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...