Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Μπριζόλες στη Λαδόκολλα

Μία ακόμα συνταγή για ψήσιμο στη λαδόκολλα.
ΥΛΙΚΑ:
6 χοιρινές μπριζόλες άκοπες
400 γρ. κεφαλοτύρι
2 ντομάτες
2 πράσινες πιπεριές
4 - 6 σκελίδες σκόρδο
αλάτι και ρίγανη
λαδόκολλα, αλουμινόχαρτο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζητάμε από τον κρεοπώλη να χαράξει το χοιρινό καρέ μέχρι κάτω. Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες και βάζουμε ανάμεσα τους την πιπεριά κομμένη σε ροδέλες, το τυρί και τις ροδέλες από την ντομάτα. Τυλίγουμε καλά με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο, δένουμε με σπάγγο, τοποθετούμε σε γάστρα, αφού προηγουμένως ρίξουμε λιγο νερό για υγρασία και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2 1/2 ώρες ή 120 βαθμούς για 5-6 ώρες. Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...