Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ένα Ρολόϊ που Μιλάει

Ένας τύπος γυρίζει σπίτι του μαζί με 3 φίλους του, μετά από μια 8ωρη βόλτα σε bars & clubs. Μπαίνουνε στο σπίτι παραπατώντας, αράζουνε στον καναπέ και ο οικοδεσπότης πάει πίσω από το μπαράκι για να βάλει ποτά. Ένας από τους 3 καλεσμένους παρατηρεί το τεράστιο χάλκινο gong που ο οικοδεσπότης έχει μέσα στο σαλόνι...
- Ρε συ Μπάμπη, τι είναι αυτό;
- Αυτό είναι ένα ρολόι που μιλάει!
- Τι λε ρε φίλε, υπάρχει τέτοιο πράγμα; Και πως δουλεύει;
- Να, δες...
Αρπάζει λοιπόν ο οικοδεσπότης το σφυρί και τραβάει ένα δυνατό χτύπημα στο gong, τόσο δυνατό που έτριξαν τα τζάμια του διαμερίσματος.
Κάθονται και οι 3 φίλοι και κοιτάνε προσεκτικά το gong περιμένοντας να το ακούσουν να λέει την ώρα, ώσπου ακούγεται μια φωνή από το διπλανό διαμέρισμα:
- ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ; ΕΙΝΑΙ 3 ΚΑΙ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ !!!
Πηγή: geladeros

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα CHICO, ένα ανέκδοτο και από εμένα:
    Η πεθερά και οι γαμπροί
    Ήταν μια πεθερά και είχε 3 γαμπρούς. Ο ένας την αγαπούσε πολύ, ο άλλος πιο λίγο και ο άλλος καθόλου. Θέλοντας να δει ποιος την αγαπάει περισσότερο αποφάσισε να πάει στη θάλασσα με τον κάθε ένα από αυτούς. Πάει με τον πρώτο, μπαίνει στην θάλασσα και κάνει πως πνίγεται τότε ο γαμπρός της θα την σώσει. Την άλλη μέρα θα βρει έξω από το σπίτι του μια Mercedes κι ένα σημείωμα.
    "Σε ευχαριστώ που μ? έσωσες η πεθερά σου".
    Την άλλη εβδομάδα πάει με τον δεύτερο κάνοντας το ίδιο κόλπο. Ο γαμπρός της την έσωσε και την άλλη μέρα βρήκε έξω από το σπίτι μια Mercedes με το ίδιο σημείωμα.
    Πάει με τον τρίτο την άλλη εβδομάδα. Η πεθερά του κάνει πως πνίγεται αλλά αυτός δεν την έσωσε και αυτή πνίγεται. Την άλλη μέρα στην κηδεία βρίσκει έξω από το σπίτι του 3 Mercedes και το μήνυμα.
    "Σε ευχαριστώ που με έσωσες ο πεθερός σου"
    πηγή: http://asteiakia.gr/anekdota/i_pethera_kai_oi_gamproi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...