Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Ψαρονέφρι με Λιαστή Ντομάτα και Χαλούμι

Συστατικά
"1 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε μικρές μερίδες και πλυμένο
200 γρ. λιαστή ντομάτα
½ ποτήρι του νερού λάδι από λιαστή ντομάτα (αν το λάδι της λιαστής ντομάτας δεν είναι αρκετό, συμπληρώνουμε με ελαιόλαδο)
250 γρ. χαλούμι κομμένο σε κύβους
λίγο δεντρολίβανο
αλάτι & πιπέρι
4 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
1/3 ποτηριού του νερού ουίσκι
5-6 σκελίδες σκόρδο κομμένο
λίγο μαϊντανό"
Εκτέλεση
Σουρώνουμε τη λιαστή ντομάτα από το λάδι της, το ζεσταίνουμε, τσιγαρίζουμε το κρέας και το σκόρδο και ύστερα από λίγο ρίχνουμε τη λιαστή ντομάτα. Σβήνουμε τα υλικά με το ουίσκι, προσθέτουμε λίγο νερό, αλάτι, πιπέρι, το δεντρολίβανο και το μαϊντανό και βράζουμε το φαγητό για 1 ώρα. 5-6 λεπτά προτού σβήσουμε τη φωτιά ρίχνουμε το χαλούμι και το χυμό λεμονιού. Το φαγητό αυτό σερβίρεται πολύ ωραία με μακαρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...