Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009

Έτοιμοι να Μαγειρέψουμε?

Chimichagas με κοτόπουλο (Κλασικό Μεξικάνικο Πιάτο)

Συστατικά συνταγής

1 μέτριο
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
1 σκελίδα
σκόρδο ψιλοκομμένη
2 κουταλάκια του γλυκού τσίλι σε σκόνη
1 κονσέρβα ψιλοκομμένη
ντομάτα
2 κουταλιές της σούπας πράσινη πιπεριά
1 φλιτζάνι
τσένταρ τυρί τριμμένο
6 wrap tortijias που θα βρούμε στο super market
3 κουταλιές της σούπας
ελαιόλαδο
Αλάτι
Οδηγίες συνταγής
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε το κοτόπουλο, το
κρεμμύδι, το σκόρδο, αλάτι και το τσίλι. Ανακατεύουμε συχνά με ξύλινη κουτάλα και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά μέχρι το κοτόπουλο να ροδίσει. Προσθέτουμε τη ντομάτα, την πιπεριά και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε το τυρί τσένταρ.
Ανοίγουμε τα wrap τορτίγιες και μοιράζουμε τη γέμιση στο κέντρο τους. Διπλώνουμε τις άκρες σχηματίζοντας τετράγωνες πίτες και σερβίρουμε.
Διάρκεια: 30 λεπτά
Καλή Όρεξη!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...